Over Maicura

Wij zijn wij?

Maicura is een Nederlands bedrijf wat gespecialiseerd is in het ontwerpen van massage guns. Bij Maicura leggen we de focus op massage guns van de hoogst haalbare kwaliteit voor een eerlijke en betaalbare prijs.

Wij hechten daarbij veel waarde aan het ontwerp van onze massage guns. Daarom hebben wij hard gewerkt aan een massage gun die er niet alleen mooi uitziet maar juist ook erg functioneel is.

Dit gecombineerd met de beste service voorwaarden in de massage gun markt , denk aan 3 jaar garantie, 100 dagen thuis uitproberen, maakt wie Maicura is.

Onze missie.

Wij geloven dat herstel van het menselijke lichaam cruciaal is in het handhaven van een goede gezondheid en het bevorderen van welzijn. Herstel is essentieel na fysieke inspanning, blessures of stressvolle situaties en moet daarom voor iedereen beschikbaar zijn. 

Na veel onderzoek kwamen wij er achter dat er twee soorten massage guns zijn, de een super goedkoop en de ander super duur. Het probleem van de goedkope is de kwaliteit, waardoor je niet goed kan herstellen. Het probleem van de dure is natuurlijk de prijs, waardoor niet iedereen van deze kwalitatieve producten kan genieten.

Onze missie is dan ook om daar precies tussen in te gaan zitten, de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs.  Hierdoor wordt herstel, wat volgens ons voor iedereen mogelijk moet zijn, beschikbaar voor iedereen.

Hoe we dat gaan doen? Dat vertel ik je graag hieronder.

Hoe wij anders zijn.

Wij geloven niet in het sponsoren van Ronaldo of Messi, het sponsoren van een basketball club of miljoenen uitgeven aan fancy marketingcampagnes. Dit veranderd niks aan de kwaliteit van het product echter doet dit natuurlijk heel erg veel met de prijs van het product.

Wij investeren liever al ons geld in de kwaliteit van het product waardoor je een product van de hoogste kwaliteit krijgt wat betaalbaar is voor iedereen.