Ruilen en retourneren

Je kunt je bestelling tot 100 dagen na ontvangst retourneren, daarna heb je 14 dagen om het product terug te sturen en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is

Eenvoudig retourneren in drie simpele stappen:

Stap 1: Vul het retourformulier in en stuur op naar contact@maicura.nl

- Download hier het retourformulier en vul deze volledig in.

Stap 2: Stuur jouw bestelling op

- Wacht tot wij een retourlabel naar jou hebben gestuurd zodat jij jouw bestelling gratis kan terugsturen. Als zender ben jij verantwoordelijk voor de zending.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening

- Als wij het pakket hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen vijf werkdagen weer op je bankrekening staat.Je hebt het recht jouw bestelling tot 100 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. 

Indien je gebruik maakt van herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via contact@maicura.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.